Tietoliikennekaapeleiden kotimaista valmistusta vuodesta 1985

 

Sovellus

 

 

av-kaapelointiinkuparikaapelointiinvalokuitukaapelointiin erikoiskaapelointi-etusivu lemo-tuotteet-etusivu neutrik-tuotteet-etusivu

tietosahko-logo-paamiehet

 

Suunnittelemme, valmistamme ja tuomme maahan lähiverkkojen rakentamiseen tarvittavat komponentit kupari- ja kuituverkkoihin. Valikoimaan kuuluvat tiedonsiirtokaapeleiden lisäksi mm. asennuskaapit, paneelit, liittimet ja rasiat.  Valmistamme tuotannossamme Järvenpäässä asiakkaan tarpeen mukaiset tiedonsiirtokaapelit lähes kaikkiin ratkaisuihin - kytkentäkuidut, av-kaapelit ja kuparikaapelit sekä valmiskaapelit myös vaativiin kohteisiin, kuten armeija- ja tehdasolosuhteisiin.

 

Toimimme myös LEMO:n sertifioimana valmistus- ja huoltopisteenä ensimmäisenä ja ainoana yrityksenä Suomessa sekä OpticalCon-liittimien virallisena huoltopisteenä. Kauttamme saat siis sekä LEMO- että Neutrik-liittimet ja kaapelit. Erikoisosaamiseemme kuuluvat kuituoptiset LEMO-tuotteet, kuten kamerakaapelit.

 

Työntekijöiden ammattitaito ja alan tietämys 30 vuoden perspektiivillä takaavat myös tulevaisuudessa tuotteiden kehittymisen ja korkean laadun.

 


Palvelemme teitä:
arkipäivisin klo: 8.00-16.00

 

luotettava-kumppani-logo

Sovellus


Powered by Powered by